Beloften Toestelturnen winnen Pozuelo Trophy

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 25 jun 2018   ‐   Tweet

#wearettm

XIII Pozuelo International Trophy

Afgelopen weekend trokken de beloften meisjes Toestelturnen naar Spanje om er deel te nemen aan de International Pozuelo Trophy.

Beloften meisjes Charlotte Beydts (TK Sta Paraat Hasselt), Kato De Laet (Gymplus), Wine Dierick (Kon. turnkring Rust-Roest Brugge), Kéziah Langendock (Gym Passion Herseaux) en Joey Van Broeckhoven (Silok Deurne) traden op de Pozuelo Trophy wedstrijd aan als juniores.

Onze Belgische meisjes waren overduidelijk beter dan de Frans en Spaanse meisjes. Allround zagen we hen dan ook terug op de eerste 5 plaatsen. Belgisch kampioen bij de beloften Kéziah Langendock toonde ook in Spanje wat ze waard was. Allround eindigde ze samen met teammate Charlotte Beydts op de eerste plaats! Het zilver ging naar Joey Van Broeckhoven en het brons was voor Wine Dierick.

Onze beloften konden ook medailles veroveren per toestel. Zowel aan Balk als aan de Damesbrug bezetten onze meisjes het volledige podium! In totaal namen ze nog 9 medailles mee op de Toestellen. Het werd een prachtig weekend voor hen! Alle resultaten zijn terug te vinden in de linker kolom.


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen