Ben jij al een Multi SkillZ for Gym coach?

Lore Marguillier   ‐  Donderdag 11 okt 2018   ‐   Tweet

#multiskillzforgym

150 nieuwe Multi SkillZ for Gym trainers sinds de aftrap van dit seizoen

Het seizoen is nog maar iets meer dan een maand geleden gestart, en er zijn al 150 trainers die de opleiding Multi SkillZ for Gym gevolgd hebben en hierdoor dus de komende 2 seizoen onbeperkt gratis toegang hebben tot alle video's op het webplatform Multi SkillZ for Gym: Een enorme bron van inspiratie voor leuke, uitdagende, gevarieerde oefen- en spelvormen én met concrete coaching tips. Wil jij ook voor een unieke gymbeleving gaan met Multi Skillz for Gym?

Sinds de lancering van Multi SkillZ for Gym in augustus 2016 schreven reeds 1 034 trainers uit meer dan 150 verschillende clubs zich in voor één van de 42 georganiseerde opleidingen Multi SkillZ for Gym.

Enkele reacties van trainers:

“Dit was echt een bijscholing waar je iets aan had. En met de filmpjes kun je de oefeningen beter begrijpen, uitvoeren en ze brengen je ook op nieuwe ideeën.” - Cristel

“Super bedacht, hopelijk komen er nog meer ideeën en spelvarianten uit de bus. Het is heel motiverend om mee te werken; De kinderen vinden dit heel leuk dus word ik er ook blij van.” - Nele

“Een tof initiatief dat echt werkt” - Tim

Wil jij ook deze opleiding volgen? Bekijk dan hier welke opleidingen er nog op de planning staan in 2018.

Heb je verschillende kandidaat-trainers (minimum 15 jaar worden in kalenderjaar van opleiding) voor deze opleiding in je club?

Bekijk dan deze info om een opleiding in jouw club te organiseren in het voorjaar van 2019 of neem contact op.

Samen gaan we voor een unieke gymbeleving, élke les opnieuw!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen