Best Show Teams Finale 2023 - Selectie ROPE SKIPPING bekend

Eva Vynckier   ‐  Dinsdag 9 mei 2023   ‐   Tweet

#BSTF2023

Op zondag 7 mei vond in Sportcentrum Sint-Gillis-Dendermonde de Democup plaats. Hoog tijd dus om de selectie voor de Best Show Teams Finale bekend te maken.

De Best Show Teams Finale is dé apotheose van het dans- en democircuit. De allerbeste groepen van het seizoen brengen er hun oefening en strijden om de titels ‘Best Modern Dance Team', 'Best Urban Dance Team’, 'Best Demo Team' en ‘Best Rope Skipping Demo Team’.

Binnen het Rope Skipping democircuit komen enkel de groepen in aanmerking die deelnemen in het A-circuit. De 5 hoogst geëindigde teams van de Democup Finalewedstrijd mogen deelnemen aan de Best Show Teams Finale op 3 juni in de Topsporthal te Gent. 

We maken graag de selectie voor de BSTF bekend:

  • SKIPPIES - Demo Let's fight
  • RECREAN SKIPPERS vzw - Recrean Demo A
  • XL ROPE & DANCE vzw - Detectives & bandieten
  • SPORTAC 86 - Sportac's Pirates
  • RECREAN SKIPPERS vzw - Recrean Airlines

Demo Let's Fight van de Skippies weten hiermee ook hun ticket te bemachtigen voor de Show Competitie op het WK Rope Skipping deze zomer.

Proficiat aan alle skippers en trainers!

Voor de selectie van het democircuit houden we jullie nog even in spanning. Op zaterdag 20 mei 2023 strijden de demoteams tijdens de Ros Beiaard Cup voor de laatste punten in de ranking. Nadien zal de selectie bekendgemaakt worden.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen