Knappe resultaten voor Acroteams in Boedapest

Elien Van Deynse   ‐  Zondag 30 sep 2018   ‐   Tweet

#biac2018Tijdens het weekend van 28-30 september kwamen twee van onze topsport acroteams in actie op de Internationale Acro Cup in Boedapest (HUN).

Ons land is sinds dit seizoen twee senioren trio's rijker. Bo Hollebosch (Sportiva Sint-Gillis-Waas), Lise De Meyst (Ambitious Pro Gymnastics) & Yana Vastavel (Ambitious Pro Gymnastics) en Charlotte Van Royen (Sportac Deinze), Talia De Troyer (Sportac Deinze) & Britt Vanderdonckt (Wild Gym) maakten namelijk de overstap van juniores naar seniores.

Hun eerste wedstrijd in deze nieuwe leeftijdscategorie vond dit weekend plaats in Boedapest (HUN). Op zaterdag 29/9 turnden beide trio's zowel hun tempo- als balansoefening tijdens de kwalificaties. Bo, Lise en Yana verzamelden een totaalscore van 56,140 punten. Het trio Charlotte, Talia en Britt deed nog iets beter en verzamelde 56,480 punten.

We zagen dan ook beide teams terug tijdens de finale op zondag 30/9. Hierin werd de combined oefening geturnd en starten de scores vanaf nul. Met zowel een knappe artistieke als technische score eindigde het trio van Charlotte, Talia en Britt op de 1ste plaats. Bo, Yana en Lise gaan naar huis met het brons.


Dikke proficiat meisjes!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen