Brons en zilver voor juniores op toestelfinales International Gymnix

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 9 mrt 2020   ‐   Tweet

#IG2020

Juniores turnen maar liefst 6 toestelfinales!

In Montréal (CAN) gaat van 4-8 maart de International Gymnix 2020 door. Zondag 8 maart werden de Toestelfinales geturnd.

Op 8 maart turnden de juniores en seniores Toestelturnen meisjes hun toestelfinales op de International Gymnix. Er werden maar liefst 5 medailles (2 juniores, 3 seniores) in de wacht gesleept!

Zsofi Verleden (Gym Izegem) scoorde 12.966 punten en behaalde met deze score zilver aan vloer! Jutta Verkest (Gymflex) turnde een sterke brugoefening en mocht met 12.566 punten de bronzen medaille in ontvangst nemen! Ook Kéziah Langendock (Gym Passion Herseaux) kwam in actie tijdens de finale aan brug. Zij scoorde 11.133 punten en eindigde hiermee op de 8ste plaats.

Jutta en Kéziah kwamen eveneens in actie tijdens de finale aan balk. Jutta eindigde met 12.533 punten op de 4de plaats en Kéziah met 12.300 punten op de 6de plaats.

Tijdens de finale aan vloer kwamen eveneens twee juniores in actie. Margaux Dandois (Oefening Geeft Kracht Duffel) scoorde 12.166 punten en eindigde hiermee op de 7de plaats. Kéziah kwam voor de 3de keer in actie en eindigde met 12.433 punten op de 5de plaats.

Ook de seniores wisten drie medailles in de wacht te slepen. Lees alles over hun wedstrijdresultaten en de Road to Tokyo op de website van GOBELGYM!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen