Brons voor Aya Courouble op Happy Cup

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 10 nov 2017   ‐   Tweet

#weareritmiek

Aya Courouble pakt zilver op internationaal toernooi (Foto BEAUTIFUL SPORTS/Ulrich Fassbender)

20ste editie Happy Cup

Tijdens het weekend van 3-5 november was Sporthal keiskant opnieuw het toneel voor de gerenommeerde ‘Happy Cup’. Gymnasten van binnen- en buitenland zakten af naar Drongen om er deel te nemen aan de internationale wedstrijd!

156 gymnasten uit 26 verschillende landen kwamen dit weekend in actie tijdens de internationale Ritmiek competitie. ‘Happy Cup’ is een initiatief van turnclub Happy Gym georganiseerd door voorzitter Edwin De Backer en zijn medewerkers. De 20ste editie van de competitie werd een groot succes! Landen als Canada, India, Zuid-Afrika en Australië gaven de competitie alvast een tropisch kantje!

Op vrijdag stonden hoepel en bal op de planning en op zaterdag was het de beurt aan de tuigen knotsen en lint. De competitie was voor zowel jongeren, junioren als senioren. Naast de tuigfinales was er ook een all-round klassement. De Belgische Aya Courouble (Happy Gym) veroverde op zondag de bronzen medaille in de tuigfinales met het lint en eindigde 2de met de knotsen in de allround competitie!


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen