BRONS voor juniorentrio Zara, Bieke & Dante!

  ‐  Donderdag 1 okt 2015   ‐   Tweet

#echacro2015- En ook nog eens 4 finales voor de overige teams!

Vandaag, 1 oktober 2015, stond de eerste kwalificatiedag op het programma van het EK Acrobatische Gymnastiek in Riesa, (GER). De vijf formaties wisten allemaal een finale in de wacht te slepen! Maar voor Dante, Bieke en Zara zat het er vandaag nog niet op. De meisjes kwamen s'avonds opnieuw in actie in de tempofinale en nemen de eerste BRONZEN MEDAILLE voor België mee naar huis!

Bieke De Keyzer, Zara Maesele, Dante Van Laecke (Sportac Deinze) beten vanmorgen de spits af in de juniorencompetitie en mochten als zesde in rij doorgaan naar de tempofinale! De meisjes deden het zowel technisch als artistiek beter dan bij de kwalificaties deze morgen en dit werd beloond met een BRONZEN medaille!

P.R.O.F.I.C.I.A.T.

Ook de overige 4 formaties zetten vandaag hun beste beentje voor!

Seniorentrio Julie Van Gelder, Ineke Van Schoor & Kaat Dumarey (Wild Gym – Ambitious Pro Gymnastics - WIK Oostende), verzamelden 28.190 punten met hun tempo-oefening en gaan als eerste door naar de finale op zondag. Hetzelfde geldt voor het meisjespaar met Laurie Philpott & Natascha Van Es (Ambitious Pro Gymnastics). Zij gaan met 27,160 punten door naar de balansfinale, die eveneens op zondag zal plaatsvinden!

Arne Van Gelder & Vincent Casse (Gymclub VGL Niel – Wild Gym) turnden hun tempo-oefening en gaan met 27.810 punten als eerste door naar de finale!

Lore Vanden Berghe & Noémie Lammertyn (Sportac Deinze) traden ook aan in de juniorencompetitie voor gymnasten van 13 tot 19 jaar, geboren tss. 1996 en 2002. Ook zij konden een plaats in de tempofinale verzekeren met 27.750 punten!

Een dikke proficiat aan alle gymnasten! Wij blijven duimen en houden jullie de komende dagen zeker en vast op de hoogte van de prestaties van onze Belgen!


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen