Brons voor Jutta Verkest & Charlotte Beydts op TOP GYM Chaleroi

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 2 dec 2019   ‐   Tweet

#topgym

Zilver aan brug voor Jutta Verkest

Tijdens het weekend van 30 november en 1 december stond in Charleroi de jaarlijkse TOP GYM competitie op het programma. Gymnos Charleroi organiseerde ism met FfG de internationale competitie al voor de 22ste keer!

De competitie beschikte ook dit jaar opnieuw over een mooi internationaal deelnemersveld. Toplanden als Rusland, Roemenië, USA, Frankrijk ... tekenden present. Belgische juniores Jutta Verkest (GymFlex) en Charlotte Beydts (TK Sta Paraat Hasselt) kwamen in actie in Charleroi.

In de allroundcompetitie op zaterdag 30 november wist Charlotte Beydts de beste prestatie neer te zetten. Met een knappe 50.150 greep ze net naast het podium. Het goud was voor de Russische, Vladislava Urazova, zilver ging naar de Roemeense Ana Maria Barbosu en het zilver was eveneens voor Rusland, Elena Gerasimova. Jutta Verkest eindigde op de 6de plaats.

In de teamcompetitie op zondag 1 december eindigden onze meisjes in team met USA op de 3de plaats met 99.550 punten. Het goud was ook hier voor Rusland met 106.150 punten en het zilver voor Roemenië met 101.700 punten. Individueel wist Jutta Verkest nog een mooie brugoefening neer te zetten en mocht hiervoor de zilveren medaille in ontvangst nemen.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen