Club in de kijker 2.0

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 13 sep 2017   ‐   Tweet

#wearegym

Organiseert jouw club een speciaal event dat eens extra in kijker kan geplaatst worden? Of heb jij iemand in de club die het verdient om eens in de bloemetjes gezet te worden? Laat het ons weten dan wie weet zetten we jouw club in de kijker!

In Vlaanderen zijn er honderden clubs, elke uniek met zijn werking, gymnasten en trainers. Sommige clubs organiseren jaarlijks, tweejaarlijks of voor een speciale gelegenheid een evenement. Een jubileum, een turnfeest, een voorzitter die na vele jaren zijn taak doorgeeft, ... zijn maar enkele voorbeelden.

Organiseert jouw club zo'n event en wil je dat graag in de spotlights zetten? Of zet je liever je secretaris eens in de bloemetjes? Of die trainer die altijd inspringt wanneer het nodig is? Of heb je nog iets helemaal anders in gedachten?

Laat het ons weten! Elke maand kiezen we namelijk een club die het verdient om extra in de kijker te staan.

Wat dien je te doen? Het is heel simpel: vul het formulier in en vertel waarom jouw onderwerp het verdient om in de kijker te staan. Dit duurt slechts een paar minuten. En wie weet contacteren we jouw club dan wel. Wij zijn benieuwd!

Vorig seizoen plaatsten we 4 clubs in de kijker. Ook dit seizoen zijn we heel benieuwd welke clubs en leuke initiatieven er naar voor zullen komen.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen