Club in de kijker - 2THE POINT GYM AND DANCE

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 12 sep 2018   ‐   Tweet

#clubindekijker

50 Jaar feest!

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. We starten dit sportseizoen met 2the Point Gym and Dance!

De Antwerpse club 2the Point Gym and Dance blaast dit jaar 50 kaarsjes uit. Dat willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

De club heeft heel wat verschillende disciplines in de aanbieding. In de afdeling Dans bieden ze Jeugd dans, G-dans, (pre)competitieve dans en fit & hiphop aan. De turnafdeling omvat basisgymnastiek, precompetitieve wedstrijdgroepen, selectie Acro en Dans & Demo.

Naar aanleiding van hun 50ste verjaardag organiseert de club in mei een groot feest. De weg er naartoe wordt een heel avontuur. Omdat de club 50 jaar bestaat, worden ze uitgedaagd door de burgemeester van Wuustwezel om 50 werken te voltooien.

"Dit gaat van een vriendjesdagen organiseren, een carwash opzetten tot helpen voor goede doelen. Op het einde van die 50 werken organiseren we in mei een groot optreden met zowel de turn- als dansafdeling", zegt trainster Kyra Schreuder.

Met de uitvoering van de 50 feestelijke werken willen ze dit jaar vooral de focus leggen op de leuke samenwerking en integratie van de sportclub met de gemeente, andere (sport) verenigingen en vooral de inwoners van Gooreind.


Tijdens het weekend van 11 en 12 mei 2019 ronden de gymnasten en dansers de 'werken' af. In datzelfde weekend vindt er dan een groot optreden plaats.

Goed bezig 2the Point Gym and Dance!

Zoek je nog een club om in september te starten met gymnastiek en/of dans? Neem dan zeker een kijkje op hun website!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen