Club in de kijker - Art Gym

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 11 apr 2018   ‐   Tweet

#clubindekijkerMet de steun van


Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. Art Gym is deze maand aan de beurt!

371 leden zijn aangesloten bij de Antwerpse club Art Gym. Naast basisturnen en Freerunning biedt de club ook Demo, Tumbling en Acro aan. Tijdens de World Age group competitions Acrobatisch Gymnastiek in Antwerpen afgelopen week zagen we ook enkele gymnasten van Art Gym in actie! Een heuse ervaring voor de 5 gymnasten!

In de categorie 11-16 jaar behaalde mixed pair Seppe Bernaerts & Siane Staels de 11de plaats met 50.600 punten. In dezelfde leeftijdscategorie kwamen ook teamgenoten Amélisse Das, Elise Vos & Lauren Verbrugghe in actie. Zij schopten het tot in de finale (top 10) en behaalden met 27.450 punten een verdiende 7de plaats! Proficiat!

Maar dat was niet het enige wat de club in Antwerpen kwam doen. Op 3 april stuurde Art Gym, net als Acro II Gym, een opbouw ploeg naar De World Age Group Competitions. Opdracht? Volledige opbouw van het event. Een equipe van meer dan 20 vrouwen en mannen hielp het Gymfed-team om alles tot stand te brengen: afwerking van de competitie-vloer, opbouw van de mixed zone , ....

Een heel dikke merci aan de medewerkers van Art Gym & Acro II Gym voor hun bereidwilligheid!


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen