Club in de kijker - Blijf jong vzw

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 9 dec 2020   ‐   Tweet

#wearegym

Blijf jong Herenthout

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. Afsluiten dit jaar doen we met Blijf jong vzw uit Herenthout. 

De sportclub Blijf jong uit Herenthout bestaat deze maand 60 jaar! De club telt ongeveer 250 leden en is actief binnen de wedstrijddisciplines Toestelturnen meisjes, Dans & Demo en Rope Skipping. Daarnaast doet de club ook geregeld mee aan Recreatoernooien. 

Dit jaar startten zij ook met het nieuwe Gymfed-programma voor 7- en 8- jarigen, Gymtopia. Je kan bij de club terecht op eender welke leeftijd. Ze bieden lessen aan van kleutergym tot seniorengym. Voor elk wat wils. 


In november won de club de More than Gym Doeboek wedstrijd en mochten ze een waardebon van Janssen Fritsen van 400 euro in ontvangst nemen. Een leuke opsteker in deze toch wel moeilijk corona tijden. 


Blijf jong kijkt alvast positief uit naar het nieuwe jaar. In mei 2021 staat er bij hen een Rope Skipping wedstrijd gepland. Ben jij nog op zoek naar een toffe club in Herenthout? Neem dan zeker een kijkje bij Blijf jong!

 

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen