Club in de kijker - Esthetica Gymteam

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 13 nov 2019   ‐   Tweet

#clubindekijker

Een club voor iedereen

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. In november is het de beurt aan Esthetica Gymteam.

De Antwerpse gymclub, Esthetica Gymteam klokt dit jaar af op 512 leden. De club gaat een feestelijk jaar tegemoet want in 2020 bestaan ze maar liefst 40 jaar!


De club is actief op zowel recreatief als competitief niveau. Ze bieden lessen aan in de disciplines: Acro, Dans & Demo, Basisgym, kleuterturnen, G-Gym, Volwassen- en seniorengym, Trampoline en Tumbling. De club behaalde in 2015 het nieuwe kwaliteitslabel Q4GYM.


Esthetica Gymteam vzw is een dynamische turnvereniging, waar zowel aan de traditionele gymnastiek als aan nieuwe trends binnen het turnen grote zorg wordt besteed. De vereniging is gesticht in 1980 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste in Brecht. Ook in Sint Lenaarts en Sint Job kunnen de leden elke week terecht voor één of meer uurtjes ontspanning.

De demogroep van de club deed afgelopen wedstrijdseizoen mee in het A-circuit. Met hun nummer 'Nightmare' brachten ze een combinatie van acrobatie, tumbling en dans.

We wensen Esthetica Gymteam een prachtig en vooral feestelijk 2020 toe!

Wil jij jouw club in de kijker plaatsen? Laat het ons hier weten!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen