Club in de kijker - Flik Flak Zaffelare

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 13 jun 2018   ‐   Tweet

#clubindekijker

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. We sluiten dit sportseizoen af met Flik Flak Zaffelare.

498 Leden telt de Zaffelaarse club. Ze bieden naast recreatieve gymnastiek ook competitie Tumbling en competitie Trampoline aan. Je kan er ook terecht voor Dans en Demo!

Flik Flak Zaffelare bestaat dit jaar 35 jaar. Op 10 maart ging hun jaarlijks turnfeest door 'Wie is het'. Het werd een mooi weekend voor de gymnasten en dansers van de club. Ook de trainers hadden het enorm naar hun zin!

Ik heb lang Recrea gedaan maar het laatste jaar competitie airtrack. Ik heb veel verschillende trainers gehad maar Eline en Tuur waren mijn trainers bij competitie airtrack. Wat er zo tof aan de club is, is dat het allemaal lieve en goede trainers zijn. De recrea groep is heel tof! Ik ga nooit vergeten hoeveel toffe mensen het allemaal bij elkaar waren. - Charlien

Zoek je nog een club om in september te starten met gymnastiek en/of dans? Neem dan zeker een kijkje op hun website!

De trainers equipe van Flik Flak Zaffelare - (Foto club)


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen