Club in de kijker - Gymclub Altis Eeklo

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 9 jan 2019   ‐   Tweet

#clubindekijker

De Acrogroep op Stage tijdens de zomer 2018

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. Gymclub Altis Eeklo is als eerst club van 2019 aan de beurt!

Met hun 546 leden behoort Gymclub Altis Eeklo tot een van de grotere clubs in Oost-Vlaanderen. De club bestaat dit jaar 32 jaar en heeft al heel wat mooie prestaties neergezet de afgelopen jaren.


Ze zijn actief in de wedstrijddisciplines Acro, Tumbling, Trampoline en Rope Skipping. Maar ook voor basisgym, kleutergym of Tricking kan je bij de club terecht.

De club is voor mij belangrijk omdat het er altijd voor iedereen leuk is en de trainers nooit te veel verwachten. Ze steunen je als je het wat moeilijker hebt en zijn nooit echt boos! - Tara De Muynck, Gymnast Acro B

Altis Eeklo organiseert naar jaarlijkse gewoonte ook een Gymfed-wedstrijd. Dit jaar is dat de Provinciale Voorronde 2 A- B-niveau Tumbling & Trampoline op 16 en 17 februari. De wedstrijd zal dit jaar opnieuw doorgaan in hun eigen sportcomplex en niet meer in dat van Maldegem zoals vorig jaar.

Naast deze wedstrijd organiseert de club ook heel wat activiteiten voor hun eigen leden: het tweejaarlijkse turnfeest, spaghettiavond, verschillende acties, vriendjesdag ... Plezier staat telkens voorop!

De club wil de lichamelijke ontwikkeling en het welzijn van al haar leden bevorderen met een zo ruim mogelijk aanbod binnen de verschillende takken in gymnastiek. Elk lid is belangrijk en de sfeer staat voorop!

Jouw club ook in de kijker plaatsen? Dat kan hier!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen