Club in de kijker - Gymclub Tienen

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 12 mei 2021   ‐   Tweet

#clubindekijker

De club bestaat 15 jaar

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. In mei willen we jullie graag voorstellen aan Gymclub Tienen.

Gymclub Tienen is een jonge, maar grote club en telt iets meer dan 650 leden. Ze wil de lichamelijke ontwikkeling en het welzijn van al haar leden bevorderen door de organisatie van een zo ruim mogelijk aanbod van de diverse disciplines binnen de gymnastiek. De activiteiten richten zich zo breed mogelijk naar alle leeftijden, zowel op recreatief als competitief vlak, binnen een kwalitatief en medisch verantwoord kader. 

De club ging onlangs ook een de slag met het nieuwe sporttechnisch programma van Gymfed voor alle kinderen van 7 en 8 jaar, Gymtopia én is actief binnen de outdoor discipline Parkour & Freerunning.

Vanaf dit sportjaar, bestaat de club 15 jaar. Om dat 15 jaar te vieren hebben ze in samenwerking met Gymfed, Janssen-Fritsen en sportcentrum grandslam hun eigen zaal kunnen "aankopen" en inrichten, Turnopolis. De zaal is bovendien ook de eerste privé ingerichte turnhal, zonder tussenkomst van de plaatselijke overheid!

Op 1 en 2 mei zouden ze normaal hun jaarlijkse gymshow organiseren op het houtemveld in Tienen. Door de huidige coronamaatregelen kon deze helaas niet doorgaan. Maar de trainers en bestuursleden knutselden wel iets in elkaar. Check de social media van de club voor meer info! 

Ben je nog op zoek naar een toffe club in Tienen? Neem dan zeker een kijkje bij deze gezellige club!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen