Club in de kijker - Gymclub Waarschoot

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 11 sep 2019   ‐   Tweet

#clubindekijker

Recreatoernooi in de club!

Een nieuw jaar met nieuwe energie

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. We starten het seizoen 2019-2020 met Gymclub Waarschoot!

De Oost-Vlaamse club, Gymclub Waarschoot, telt iets meer dan 500 leden en biedt een breed gamma aan disciplines aan. Zo zijn ze actief in de disciplines Acro, Demo, Tumbling, DMT, Aerobics, Kleutergym en Gym voor senioren. Zowel op recreatief niveau als op competitief niveau begeleiden ze hun leden met veel zorg.

De club bestaat sinds 1985 en behaalde in 2018 het G4Gym-label. Daarnaast gaat de club ook steevast aan de slag met het nieuwe Kleuterprogramma voor kleuters, Kidies dat begin september gelanceerd werd!

De club start dit seizoen met extra veel goede moed want de stad Lievegem, de thuishaven van de club, start eind dit jaar met het bouwen van een turnhal speciaal voor de club. Een nieuwe thuis voor de honderden gymnasten die dagelijks hun weg vinden naar de sporthal!

Hierdoor zal het tweejaarlijkse turnfeest een jaartje opgeschoven worden. Maar dat maakt de club ruimschoots goed door het organiseren van een familiedag in 2020.

> Nog opzoek naar een toffe club? Neem dan zeker een kijkje bij Gymclub Waarschoot!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen