Club in de kijker - Gymjoly

Marloes de Brabandere   ‐  Woensdag 11 mrt 2020   ‐   Tweet

De start van een nieuwe club!

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. Deze maand is dat Gymjoly.

Deze nieuwe club uit Wichelen werd pas begin dit jaar opgericht. Gymjoly telt 31 leden, die bij hen kunnen genieten van een aanbod kleuterturnen en recreatieve tumbling. De club is bovendien van plan om dit aanbod in te toekomst verder uit te breiden! Voor het kleuterturnen maken zij gebruik van het kleuterprogramma van Gymfed: Kidies, de iets oudere gymnasten werken volgens het kidsgym-programma van de Gymnastiekfederatie: de Gymstars. Kinderen vanaf 3 jaar zijn welkom bij hen.Begin maart ging hun eerste 10-lessenreeks reeds van start. De lessen van deze reeks gaan door op 7 - 14 en 28 maart, 4 en 25 april en 2 - 9 - 16 en 23 mei. Inschrijven hiervoor kan via hun website. Vanaf september 2020 zal hun echte jaarwerking van start gaan!

Gymjoly wil een kwalitatieve club zijn, waarbij alle kinderen terecht kunnen. Plezier maken staat hierbij centraal! De club heeft als doel de lichamelijke ontwikkeling en het welzijn van haar leden te bevorderen op een recreatieve en kwalitatieve manier. Bovendien verwijzen zij je op hun website door naar hun Trooperpagina. Hierop willen zij geld inzamelen voor turnmateriaal voor hun gloednieuwe club!Ben je nog op zoek naar een club in de regio Wichelen?

Neem dan zeker een kijkje bij Gymjoly!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen