Club in de kijker - Gymno Kieldrecht

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 8 jan 2020   ‐   Tweet

#cluindekijker

50 jaar Gymno!

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. We starten het nieuwe jaar feestelijk met Gymno Kieldrecht!

De Oost-Vlaamse club werd opgericht in 1970 en bestaat dit jaar maar liefst 50 jaar! Samen met hun 389 leden vieren ze feest! Ze zijn actief binnen het recreatief én competitief veld. Leden kunnen er hun gading vinden binnen de disciplines Acro, Dans, Tumbling, Freerunning en basisgym.


Gymno Kieldrecht is een sportclub die een breed, laagdrempelig en een eigentijds lesprogramma aanbiedt met gymnastiek en dans als basissport voor iedereen die graag wil bewegen, ongeacht leeftijd en niveau. De club wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met gymnastiek en dans.

De club is vooruitstrevend en doet er alles aan op zijn trainers maximaal op te leiden. Zo organiseren ze momenteel in samenwerking met Gymfed een initiatorcursus in Melsele.

Ben je nog opzoek naar een toffe club in de regio Kieldrecht? Neem dan zeker een kijkje bij Gymno Kieldrecht!Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen