Club in de kijker - Omnigym Turnhout

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 11 nov 2020   ‐   Tweet

#wearegym

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. In de maand november is dat Omnigym!

Gymclub Omnigym Turnhout, gelegen in de Kempen, telt een goede 100 leden. Ze bieden voornamelijk Rrecreatieve disciplines aan. Zo zijn ze actief binnen Kleuterturnen, G-Gym, Trampoline, Aerobics en doen ze mee aan de Recreatoernooien van Gymfed.

In 1920 werd de club opgericht, ze bestaan dus 100 jaar. 2020 Had daarom hun feestjaar moeten worden, helaas stak COVID-19 daar een groot stokje voor. Gelukkig konden ze in februari wel nog genieten van een fantastische turnshow. De toeschouwers werden getrakteerd op een geweldige avond én pralines. Een eeuwfeest mag al iets meer hebben!

Tijdens de zomervakantie begon een team van vrijwilligers met het bouwen van een heuse valkuil voor de club. In amper twee maand tijd hebben ze de valput gegraven, afgewerkt en weer afgesloten. Zelfs tijdens de hittegolf en met mondmasker werkte de ploeg door. Zo kon het nieuwe seizoen in september gewoon aanvatten. De put is uniek omdat hij met een hefsysteem geopend en gesloten kan worden. Zo kan de club de volledige zaal nog benutten.

Club in de kijker OmnigymBen je nog op zoek naar een club in deze regio? Neem dan zeker een kijkje bij het aanbod van Omnigym!Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen