Club in de kijker - Recrean Skippers

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 8 mei 2019   ‐   Tweet

#clubindekijker

Recrean Skippers bestaat 25 jaar

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. In mei is het de beurt aan de jarige club Recrea Skippers!

343 Skippers geven wekelijks het beste van zichzelf in Oudenaarde en Zingem. Recrean behoort hiermee tot de grootste Rope Skipping clubs van Vlaanderen. De club, die actief is sinds 1994, blaast dit jaar 25 kaarsjes uit!


Jongeren vanaf 7 jaar kunnen zich inschrijven in Oudenaarde, Zingem of Ronse. Zowel competitieve als recreatieve skippers kunnen zich aansluiten en op die manier kennis maken met deze fantastische sport. De club streeft ernaar om iedereen (kinderen, jeugd, jong volwassenen en volwassenen) op een gezonde manier te laten sporten. Met kwaliteitsvolle lessen en een goede begeleiding door hun gediplomeerde trainers behalen ze al meer dan 20 jaar mooie resultaten.

Op het wereldkampioenschap in Shanghai (CHN) vorige zomer werd het meisjesteam van de Recrean skippers wereldkampioen! Het team, bestaande uit Jana Janssens, Janne Dewaele, Joyce De Temmerman en Laurena Van Leeuwen, presteerde op bijna alle onderdelen heel sterk en kon ze het goud veroveren. En ook hun demo team wist op de World Cup de gouden medaille mee naar huis te nemen!

Op 18 mei sluit de club hun feestjaar af met het totaalspektakel “Broadway” in de sporthal van Oudenaarde – Rode Los, 1. Er is een middag (14.30 uur) – en avondvoorstelling (19 uur). Kaarten zijn te verkrijgen via 25j.recreanskippers.be

Ben je nog op zoek naar een goede Rope Skipping club? Neem dan zeker een kijkje bij de Recrean Skippers!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen