Club in de kijker - Sano Ritmo Gym

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 14 okt 2020   ‐   Tweet

#wearegym

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. In de maand oktober is dat Sano Ritmo Gym Aalter.

De ritmiekclub Sano Ritmo Gym is gesitueerd in het Oost-Vlaamse Aalter en bestaat al 30 jaar. Ze nemen dit jaar deel aan de Dans & Demo wedstrijden met de ambitie om in 2023 opnieuw deel te nemen aan de wereldgymnaestrada.

Sano Ritmo Gym is een recreatieve gymvereniging. Zij zijn een van de weinige clubs die Ritmiek aanbieden in de streek. Iedereen vanaf de leeftijd van de derde kleuterklas is welkom bij hen, zowel meisjes als jongens, ervaring of geen ervaring. Hun aanbod varieert van basisgroepen op leeftijd tot demogroepen waartoe kan toegetreden worden na enkele jaren ervaring. De oudste meisjes en trainsters verdiepen zich verder in een andere tak van de gymnastiek, namelijk esthetische gymnastiek.

Sano Ritmo Gym kent na enkele rustigere jaren weer een leuke heropleving. Met meer startende leden, een hele groep nieuwe trainsters en nieuwe groepen gericht op degene die iets meer willen. Nieuw in hun aanbod zijn de groepen 'Start to Ritmiek adults (voor iedereen vanaf 18 jaar) en Ritmiek Xtra.

De leden van Sano Ritmo Gym zien het nieuwe seizoen volledig zitten en richten hun pijlen op de Gymnaestrada in 2023!


Wil je jouw club ook eens in de kijker plaatsen? Vul dan volgend formulier in.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen