Club in de kijker - Sirene Middelkerke

An Aël Cassaert   ‐  Woensdag 10 feb 2021   ‐   Tweet

Sirene Middelkerke

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. De tweede club die we dit jaar aan jullie voorstellen is Sirene Middelkerke.

Turnclub Sirene ligt vlakbij onze Noordzee. De turnclub telt maar liefst 361 enthousiaste leden tussen de 2,5 en 88 jaar oud. De turnclub wil turnen toegankelijk maken voor iedereen en biedt turnen aan op basis-, recrea- en compititieniveau. Je kan er in de turnclub terecht voor Zumba, Aerobics, Kleuterturnen... Het is een club vol mogelijkheden en biedt iedereen een kans! De club mocht onlangs haar 45-jarig bestaan vieren!

Sirene Middelkerke startte in september met trainen in hun gloednieuwe ingerichte turnhal te Lombardsijde. Het is voor hen een echt droom die uitkomt. Door de nieuwe turnhal De Bamburg kan iedereen samen trainen in de trainingslocatie en is er meer kwaliteit en kwantiteit. Vanaf nu moet de turnclub niet telkens alle toestellen plaatsen en opbergen, dus er is veel meer tijd voor een leuke training. Turnclub Sirene Middelkerke is erg dankbaar voor deze positieve verandering, want het brengt alle leden dichter bij elkaar.


De club hoopt dat in de nabije toekomst elke groep zich kan settelen in de nieuwe zaal en dat er weer op een goede manier getraind kan worden. Sirene Middelkerke kijkt alvast uit naar de resultaten van de competitiegymnasten eens het wedstrijdseizoen weer van start kan gaan. De club hoopt ook, eens de coronamaatregelen het toelaten, om evenementen te organiseren in hun nieuwe zaal en andere clubs uit te nodigen voor wedstrijden. 


Turnclub Sirene Middelkerke voorziet nu ook in tijden van corona speciale activiteiten om hun leden te laten bewegen! Er werden bijvoorbeeld online trainingen gegeven aan de + 12-jarigen. Ook wist de turnclub haar gymnasten te betrekken door moeilijke en uitdagende opdrachtjes te verzinnen.

Ben jij nog op zoek naar een toffe club in de regio van Middelekerke? Neem dan zeker een kijkje bij Turnclub Sirene Middelkerke!

    Reacties op dit bericht

    Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen