Club in de kijker - Sportiva Sint-Gillis-Waas

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 10 jan 2018   ‐   Tweet

#clubindekijker

Joke Mertens op wedstrijd - Foto Liesbeth Coremans

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. Sportiva Sint-Gillis-Waas zet het jaar 2018 in!

Turnclub SPORTIVA is er voor iedereen die turnen tof vindt en daarvan zijn sport wil maken, voor wie gewoon wat gezonde, sportieve ontspanning zoekt of voor wie op jonge leeftijd een goede basis wil vormen om later een andere sport te beoefenen.


Naast turnen is er ook aanbod van dans & aerobics. Alle activiteiten vinden plaats in de turnzaal in het gemeenschapscentrum ‘De Route’ in Sint-Gillis-Waas.

De club beschikt over heel wat talentvolle gymnasten en coaches. Trainster Joke Mertens is daar zo'n voorbeeld van. Joke is hoofdrainster en trainster TTM regioclub. Ze kreeg het in 2017 soms zwaar te verduren. De meisjes van de regioclub gingen van de ene blessure in de andere! Niet te min is er steeds voor hen geweest!

Ze stond hen bij en draagde zorg voor de meisjes als een echte mama. Ondanks alles weet ze de meisjes echt op een hoger niveau te brengen met top teamwerk!! De meisjes van de regioclub willen Joke dan ook graag eens in de bloemetjes zetten!

Jouw club in de kijker? Geef je dan zeker op via deze link en wie weet plaatsen wij jouw wel in onze rubriek!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen