Club in de kijker - STB Gymnastics Berchem

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 16 mei 2018   ‐   Tweet

#wearegym

STB Fiesta

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. STB Gymnastics Berchem is in de maand mei aan de beurt.

339 leden telt STB Gymnastics Berchem. De club, gelegen in het Antwerpse Berchem, werd opgericht in 1955 door toenmalig voorzitster Irène Decour. 2 jaar geleden vierde de club zijn 60ste verjaardag.

Naast de basisdisciplines zoals kleuterturnen, G-gym en Freerunning, kan je in de club ook terecht in de competitiegroepen van Acro, Trampoline & Demo.

De club organiseert naar gewoonte op het einde van het seizoen een tof turnfeest voor ouders, grootouders en sympathisant? Dit jaar pakken ze het echter anders aan.

Geen klassiek turnfeest zoals we het kennen maar een heuse STB Fiesta op zaterdag 26 mei. Een familiedag met turndemonstraties van de gymnasten, workshops, randanimatie en culinaire verwennerijen, een dag vol plezier voor jong en oud! Om de verschillende groepen niet extra te belasten met het aan te leren van choreografieën werd gekozen voor een toonmoment. Zo zien de ouders ook hoe hun kinderen het doen in de turnles.

Wat kan je verwachten? Een 14-tal groepen zal doorheen de dag (10-18 uur) in verschillende zalen een initiatie of kijkmoment inlassen. Dit alles in een Spaans tintje. Het belooft een mooie dag te worden voor de club.

Zaterdag 26 mei 2018, stip het aan in je agenda! Deze dag mag je echt niet missen!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen