Club in de kijker - Vrank & Vrij Hoevenen vzw

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 13 jan 2021   ‐   Tweet

#wearegym

Vrank & Vrij Hoevenen vzw

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. Starten dit jaar doen we met Vrank & Vrij Hoevenen vzw.

club in de kijker gymfed clubs

De Antwerpse Turnclub Vrank en Vrij heeft iets meer dan 250 leden. De club focust zich op het recreatieve aspect van gymnastiek en doet geregeld mee aan Recreatoernooien. 

Je kan bij de club terecht voor lessen in kleutergym, Freerunning, Toestelturnen, Aerobics, lange mat ... Kortom voor elk wat wils! 

Naast hun turnafdeling beschikt de club ook over een dansafdeling. Ook daar kunnen de leden zich in verschillende groepen op recreatief niveau ontwikkelen.

De turnkring werd in 1956 opgericht onder de naam 'socialistische turnkring Vrank en Vrij Hoevenen'. Ondertussen is de 'politieke oorsprong' verdwenen en gaan ze door het leven als 'Vrank & Vrij'. Ze blazen dit jaar dus 65 kaarsjes uit! Je kan bij de club terecht vanaf 2,5 jaar en ze hebben geen maximumleeftijd. 

Ook in Corona tijden doet de club er alles aan om hun leden optimaal aan het werk te zetten!

Ben je nog op zoek naar een recreatieve club in Hoevenen? Neem dan zeker een kijkje bij deze club! 

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen