Club in de kijker - Zeestern Immaculata

Elien Van Deynse   ‐  Donderdag 12 okt 2017   ‐   Tweet

#clubindekijker

Foto: Turnshow 2016 Zeestern Immaculata

Zeestern Trials 2018

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. Zeestern Immaculata bijt de spits van het nieuwe turnjaar af.

Zeestern Immaculate, gelegen aan de Panne is een echt Acro- en Tumblingclub. Jaarlijks organiseren ze dan ook de Zeestern Trials. Ook dit jaar is dat niet anders. Tijdens het weekend van 6 en 7 januari, voor de start van het competitieseizoen staat de internationale wedstrijd voor A- en B-gymnasten Acro in de Panne gepland.

Wat startte als een Try Out tussen 2 clubs (Zeestern en APG ) vlak voor het officiële wedstrijdseizoen groeide langzaam uit tot een internationale acrocompetitie. De 14de editie staat in 2018 gepland. Elk jaar kunnen A,B,C en I2 niveau gymnasten in De Panne een eerste keer hun oefening tonen. Dit jaar kunnen enkel A en B-gymansten deelnemen door het drukke competitieschema.

Deze internationale wedstijd trekt jaarlijks honderden gymnasten van binnen- en buitenland naar De Panne. Vorig jaar namen maar liefst 620 gymnasten uit 36 verschillende clubs uit Nederland, Zwitserland, Luxemburg en Belgie deel aan deze competitie. Dit jaar is er ook interesse vanuit Engeland en Duitsland.

PROGRAMMA

  • zaterdag: Westvlaamse I2 , A11-16 en B
  • zondag: A12-18, A13-19 en A senioren

Wil jij met jouw club ook meedoen aan deze wedstrijd? Schrijf je dan snel in!

Plaats hier jouw club in de kijker!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen