Clubbestuurders, we hebben jullie nodig!

Phoebe De Potter   ‐  Dinsdag 28 feb 2023   ‐   Tweet

#morethangymdoeboekMore than Gym Doeboek 2023-2024

Elk jaar lanceren we het More than Gym Doeboek, een doeboek boordevol spelletjes, knutselopdrachten, kleurprenten en toffe tips in de verschillende disciplines. Om het doeboek op de meest efficiënte manier bij de clubs te krijgen, hebben we jullie mening nodig!

Samen met jullie streven we ernaar om onze leden zo lang mogelijk te laten sporten in de club. Hiervoor ontwikkelen we verschillende programma's om de clubwerking te ondersteunen, denk maar aan Kidies, Gymstars, Coach@home,... Hiernaast focussen we op de promotie van de gymsport en de verschillende disciplines. Jaarlijks ontwikkelen we dan ook het More than Gym Doeboek. Een doeboek gericht naar kinderen tussen de 6 en 12 jaar boordevol spelletjes, knutselopdrachten en toffe tips in de verschillende disciplines. Op deze manier komen de kinderen op een speelse manier meer te weten over hun favoriete sport, maar ook alle andere disciplines waar ze mogelijks in verder kunnen groeien als sporter komen aan bod.

En om het More than Gym Doeboek bij de leden te krijgen, hebben we jullie hulp nodig. Hoe kunnen we het doeboek best bij onze leden krijgen? We doen graag beroep op jullie hulp en input, helpen jullie even mee?

Vul hier het formulier in en help ons om het MTG Doeboek nog beter te maken!

Meer weten over het More than Gym Doeboek?

Het More Than Gym Doeboek werd speciaal voor onze jonge leden ontwikkeld. Het doeboek bevat tips in alle disciplines, coole doe- en knutselopdrachten, spelletjes, recepten, kleurprenten ... en is een echte must have voor elk lid!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen