Clubmeetings in verschillende disciplines, ben jij er ook bij?

Els Coppieters   ‐  Vrijdag 20 mei 2022   ‐   Tweet

De overlegplatformen in de verschillende disciplines nemen graag de tijd om terug te blikken én vooruit te kijken, samen met de clubs. Daarvoor worden in de maand juni clubmeetings georganiseerd (vroegere ATV) in verschillende disciplines

Traditionele Algemene Technische Vergaderingen met verkiezingen en stemmingen behoren al enige tijd tot het verleden. Sinds de zomer van 2020 werken we met Overlegplatformen per discipline met een veel opener karakter om de betrokkenheid te verhogen én vertegenwoordiging vanuit het werkveld in discipline specifieke materie te garanderen. We nodigen dan ook graag alle geïnteresseerde (wedstrijd)clubs uit voor een online of live meeting: 

De overlegplatformen in de andere disciplines plannen een clubmeeting in het najaar. Meer info hierover na de zomer.

Gelieve je in te schrijven via bovenstaande link bij je discipline. Voor de online meetings bezorgen we je dan de dag voordien de deelname link. Voor de mensen die naar de live-editie komen, is er natuurlijk een drankje voorzien.

Heb je zelf nog punten die je graag bespreekt, laat het ons weten of breng het tijdens de meeting naar voor.


Of misschien wil je (in de toekomst) wel deel uitmaken van een overlegplatform. Hier en daar zijn er nog vrije plaatsen - zou je graag een plekje invullen, aarzel dan niet om je kandidaat te stellen. Wat de overlegplatformen doen lees je hier, de samenstelling kan je hier bekijken. 

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen