Coördinator URBANBEACH gezocht

Elien Van Deynse   ‐  Donderdag 25 jun 2020   ‐   Tweet


Zoek je een uitdagende vakantie-activiteit? Perfect! Als coördinator van het “urban sports beach project” start je mee de activiteiten op. Freerunning, skating, calisthenics, streetball zijn de core, maar daarnaast werken ze ook rond leuke alternatieve beach sporten.

Volledige vacature

Om hier een succesverhaal van te maken operationaliseer je de gecreëerde concepten en werkt dit in co-creatie uit. Je staat in voor de implementatie en de coördinatie van de dagschema’s en activiteiten en zorgt dat er een divers aanbod aan activiteiten is. Je bent ploegverantwoordelijke van het team die instaat voor de begeleiding van de activiteiten en draagt ook zelf je steentje bij.

Samen met onze cateringpartner zorg je voor goeie afspraken en sta je in voor de kwaliteit van de begeleiding en de netheid van het terrein. Je zorgt dat het materiaal goed beheerd wordt en de jongeren alsook volwassenen op een leuke manier met de urban sports en onze vereniging in contact komen.

Je bent hét aanspreekpunt voor het bestuur van VZW BASICS!. Je voert de uitgetekende roadmaps uit en gaat dagelijks in overleg om de beleving verder te verbeteren

Kan je ons het volgende bieden?

  • Je hebt ervaring in projectmatig werken en coördineren van projecten
  • Je bent hands-on, oplossingsgericht en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidszin
  • Je werkt graag met mensen en weet ze te motiveren
  • Je bent positief, flexibel en wil bijdragen aan een uniek project aan deze kust

Dan mag je dit van ons verwachten:

  • Marktconform loon
  • Werken in Zeebrugge
  • Good vibes
Ben je enthousiast dit te lezen, solliciteer dan direct naar…. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met Ben Vandenbussche, urbanmove@outlook.be

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen