Coronamaatregelen tijdens Gymfed-organisaties

Leen Foré   ‐  Vrijdag 5 nov 2021   ‐   Tweet

#wearegym

Voor onze sporters, trainers, juryleden en supporters

De stijgende coronacijfers leiden tot enige voorzichtigheid tijdens onze Gymfed-organisaties. Hierdoor worden er per organisatie specifieke maatregelen toegepast zodat we iedereen op een veilige manier aan het sporten kunnen houden.

Neem je als sporter, trainer of jurylid deel of kom je als supporter een kijkje nemen op één van onze wedstrijden, toernooien of Gymtopia-happenings? 

Om onze organisaties op een veilige manier te laten verlopen dienen de aanwezigen specifieke maatregelen op te volgen, deze kan je terug vinden op de betreffende activiteitenpagina. Deze maatregelen worden bepaald in samenspraak met de organiserende club.

Let op! Deze maatregelen kunnen verschillen van organisatie tot organisatie, lees dus zeker de maatregelen van de betreffende organisatie door. 

We trachten per organisatie de maatregelen zo spoedig mogelijk online te plaatsen. Van zodra de info beschikbaar is brengen we de deelnemende sporters alsook de clubs en juryleden via mail op de hoogte. Niet ontvangen? Check dan zeker zelf de info op de desbetreffende activiteitenpagina.

Ben je nog niet ingeschreven op onze website via 'Mijn Gymfed' en wens je graag persoonlijke communicatie te ontvangen? Meer info over het inloggen vind je hier.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen