Met deze 3 tips tover je een glimlach op het gezicht van jouw sporters

Ruth Franceus   ‐  Maandag 19 apr 2021   ‐   Tweet

Voor alle gemotiveerde trainers - read this!

Tip 1 - Het Gymfed opwarmlied is gegarandeerd een hit!

Hou de sfeer erin! Een toffe start van de training zorgt voor de nodige ambiance om er vol goesting tegenaan te gaan. Met het Gymfed opwarmlied heb je gegarandeerd een fantastische start van de training. Het Gymfed opwarmlied kan je eenvoudig en gratis vinden op youtube, spotify, apple music en Deezer. Beweeg, dans en doe mee op het Gymfed opwarmlied!


Tip 2 - Een toonmoment in de club voor jouw gymnasten

Baal jij er ook van dat de wedstrijden en recreatoernooien geannuleerd werden? En wat is het vreselijk dat de turnshow (alweer) niet kan doorgaan. Niet getreurd! Gymfed schiet te hulp met deze alternatieven. Een toonmoment laat jouw gymnasten schitteren en geeft ze alsnog de kans om te tonen wat ze kunnen. Go for it!

Tip 3 - Laat alle supporters mee genieten

In tijden van Corona kunnen ouders, grootouders, broers en zussen, ... hun favoriete sporter minder aan het werk zien. De gymzaal wordt afgesloten voor externen en supporters zijn niet welkom. Hoe kan je het toonmoment van jouw gymnasten toch delen met zijn/haar supporters? We sommen de mogelijkheden graag nog even voor je op:

  • Maak foto's en filmpjes en post deze op jullie website, social media en/of WhatsApp groepje 
    Vergeet wearegym niet te taggen ;)
  • Stream het toonmoment van jouw groep via facebook live en/of instagram live. Jullie verantwoordelijke social media in de club kan je hierbij zeker helpen.
Met deze 3 tips motiveer je jouw gymnasten en zorg je voor een stralende glimlach op hun gezicht. 

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen