Dans- & Demo-circuit gaat van start!

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 3 feb 2020   ‐   Tweet

#wearedans#wearedemo

BSTF - Foto Christian Degroote

Op 9 februari staat de eerste Danswedstrijd van het seizoen op de agenda, dé kick-off van het Dans- en Demo-circuit! Maar liefst 6573 dansers en gymnasten treden aan in deze discipline.

Zowel in het Dans-circuit als het Demo-circuit staan er vier wedstrijden op de planning dit seizoen. Dans Op 9/2 en de Demoteamhappening 15/2 openen het circuit in de twee disciplines.

In de disciplines DANS hebben de deelnemers keuze uit twee stijlen: Jazz en Trends en drie leeftijdscategorieën: Kids, Youth en Adults. Maar liefst 2219 dansers zullen dit seizoen het beste van zichzelf geven!

In de disciplines DEMO kiezen de groepen of ze in het A-circuit deelnemen of in het B-circuit (B1 en B2). De keuze is afhankelijk van het niveau van de gymnasten. Enkel de gymnasten uit het A-circuit kunnen deelnemen aan de Best-Show Teams Finale. Dit seizoen zullen 4354 gymnasten (voorlopig aantal) deelnemen in deze discipline!

De deelnames aan de Maneblusserscup steekt er alvast met kop en schouders bovenuit, met een totaal inschrijvingen van 40 groepen en in het bijzonder 1314 gymnasten!

> Een overzicht van alle wedstrijden vind je hier

De apotheose van het seizoen is naar goede gewoonte de Best Show Teams Finale. Die gaat dit jaar door op 23 mei in de Topsporthal te Gent. Hieraan mogen enkel de allerbeste teams deelnemen. In een spannende slotshow bepaalt een professionele jury welke groep de titel van Beste Dans- en Demo-groep van het seizoen!

Veel succes aan alle deelnemers en choreografen!


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen