Workshop Jazzdans met Jac Delsing en Eliane De Ghendt

Inge Doens   ‐  Maandag 11 feb 2019   ‐   Tweet


Gymfed (regio Zuid West-Vlaanderen) organiseert in samenwerking met Sportgroep Vaste Vuist Lauwe vzw een dansworkshop met Jac Delsing en Eliane De Ghendt.

De dansworkshop gaat door op vrijdag 8 maart 2019 in de danszaal van sporthal Ter Leie te Lauwe, Hospitaalstraat 10A. Een unieke kans om heel wat danservaring op te doen!!

De workshop wordt gegeven door Jac Delsing en Eliane De Ghendt.

Jac Delsing is een buitengewoon fenomeen in de danswereld. Jac Delsing is choreograaf en danspedagoog. Hij is tevens eredocent aan de KU Leuven en docent postgraduaat dans aan de Katho Reno te Torhout. Jac is dus een pionier op gebied van jazzdans en voor vele dansdocenten in het binnen- en buitenland nog steeds een lichtend voorbeeld. Jac Delsing heeft zelf een eigen dansgezelschap en verzorgt als artistiek leider al hun hoogstaande optredens, gewaardeerd tot ver buiten onze landsgrenzen.

Eliane de Gendt specialiseerde zich, als leerling van Jac Delsing, in de jazzdans aan de Universiteit van Leuven, waar zij nog steeds werkt. Daarnaast geeft ze in diverse landen binnen en buiten Europa les.

De workshop staat open voor alle dansers vanaf middelbaar tot en met volwassenen, die hun technieken verder willen uitbreiden.

Er zijn 2 sessies voorzien:
SEMI-GEVORDERD: 19.00 tot 20.15 uur
GEVORDERD: 20.30 tot 21.45 uur

PRIJS: €10 voor leden Gymfed, €15 voor niet-leden

INSCHRIJVEN: Via deze link

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen