De online opleidingskalender 2020-2021 is beschikbaar

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 26 aug 2020   ‐   Tweet

#wearegym

De opleidingsbrochure gaat digitaal

De online opleidingskalender voor alle trainers, juryleden en bestuurders is beschikbaar. Een mini-site waar alle Gymfed- en vts-opleidingen gebundeld zijn, perfect om jouw persoonlijke opleiding uit te kiezen.

Na 10 papieren edities van de opleidingsbrochure gooit Gymfed het over een andere boeg. De 10de editie van de opleidingsbrochure komt niet meer uit op papier maar krijgt zijn eigen online versie. Beter voor het milieu, en makkelijker vindbaar voor onze leden.

Deze kalender biedt iedereen de mogelijkheid om op lange termijn te plannen en de opleidingen zoveel mogelijk af te stemmen op clubtrainingen, school- of werksituatie, hobby’s ...

Hoewel we geprobeerd hebben om zo goed mogelijk te plannen, kunnen er nog steeds extra opleidingsinitiatieven georganiseerd worden door bijvoorbeeld: een externe lesgever die in België is, nieuwe trends of coronmaatregelen, … In dat geval wachten we geen jaar, maar zullen deze initiatieven via www.gymfed.be, de nieuwsbrieven en alle andere communicatiekanalen aangekondigd worden.

De opleidingskalender is opgedeeld uit twee grote delen:

  • VOOR IEDEREEN

Hierin staan alle algemene, niet discipline specifieke, opleidingen vermeld. Zo heb je het Kaderweekend, Multi SkillZ for Gym, Gymstars ...

  • DISCIPLINES

Hierin staan per discipline alle opleidingen vermeld. Vrije trainingen, Jurycursussen, Regioweekends ...

Ben je dus op zoek naar een opleiding of jurycursus, of ben je gewoon benieuwd wat wij allemaal te bieden hebben? Neem dan zeker een kijkje op de opleidingskalender van 2020-2021. Hopelijk kunnen we desondanks de Corona situatie toch een geslaagd seizoen van maken!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen