Democup & Vlaams kampioenschap TTm 2019 achter de rug

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 13 mei 2019   ‐   Tweet

#weareropeskipping#wearettm

Op 11 en 12 mei stonden twee belangrijke wedstrijden gepland in Vlaanderen. In Sint-Gillis-bij-Dendermonde gaven de skippers het beste van zichzelf en in Leuven zagen we de gymnasten Toestelturnen meisjes in actie.

ROPE SKIPPING

Grote favoriet Recrean Demo A (Recrean Skippers) wist op de Democup in Sint-Gillis-bij-Dendermonde opnieuw te overtreffen. Met hun oefening wisten ze jury en publiek te imponeren. Het zilver ging naar de Skippies Bierbeek met 'Count us in!' en het brons was voor Hipe Skip Merksem met 'Trix'! Dikke proficiat allemaal!

Naast de A-skippers kwamen ook de B-skippers en de beloften in actie. Alle resultaten kan je hier terugvinden.

(Foto Toby Traets - Podium Demo A)

TOESTELTURNEN MEISJES

Ook voor onze gymnasten Toestelturnen meisjes stond er een belangrijke competitie op de planning. Maar liefst 204 gymnasten uit 47 verschillende clubs wisten zich voor dit kampioenschap te selecteren.

Bij de seniores werd Dorien Motten (Jong & Moedig Genk) met 48.765 punten Vlaams kampioen. Ook vier topsporters leeftijd 13 jaar uit Gent namen deel aan het VK. Bij hen scoorde Lisa Inghelbrecht (Go4Gym) het beste! Het zilver was voor Zsofi Verleden (Gym Izegem) en brons ging naar Lise Verghaeghe (Vaste Vuist Lauwe).

Ook de B-gymnasten zagen we dit weekend in actie!

(Foto An Vanderstraeten - Gymnasten A 13 Topsport Gent)


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen