Denkcellen worden overlegplatformen

Els Coppieters   ‐  Donderdag 18 jun 2020   ‐   Tweet

Wil jij hier deel van uitmaken?

Elke 4 jaar worden de denkcelleden van een discipline opnieuw verkozen... en het is weer zover... of toch niet helemaal?

Hoewel de Olympische Spelen een jaar zijn uitgesteld, gaan wij als federatie toch een nieuwe beleidsperiode tegemoet. Hét moment om terug te blikken op de afgelopen 4 jaar, te kijken naar wat (nog) beter kan en nieuwe doelen te stellen en dat op verschillende vlakken.

Om meer betrokkenheid te creëren, willen we een hervorming doen op vlak van vertegenwoordiging vanuit het werkveld in discipline specifieke materie. De traditionele denkcel (met strikte samentelling en verkiezingen) en de Algemene Technische Vergaderingen in hun huidige vorm vallen weg en worden omgevormd. We zullen in de toekomst gaan werken met een overlegplatform per discipline met een veel opener karakter om die betrokkenheid te verhogen.

Alle info over de samenstelling, taken, bevoegdheden en manier van werken, kan je vinden via het document in de linkerkolom. Wil jij er ook bij zijn, laat het ons dan weten - ten laatste tegen 20 juni as.


Voor Rope Skipping blijft de huidige denkcel nog bestaan tot het einde van het jaar, zoals ook is afgesproken in de fusieovereenkomst.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen