Dennis Goossens & Maxime Gentges nemen deel aan World Cup in Qatar

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 17 mrt 2017   ‐   Tweet

#wearettj

Dennis Goossens schitterde op het Gymgala in december! (Foto: Eric 't Kindt)


Met de steun van


FIG WORLD CUP DOHA

Zondag 19 maart vertrekt Dennis Goossens (TK Kerels Waasmunster) samen met zijn coach Koen Van Damme en de Waalse Maxime Gentges (CG Malmedy) richting Doha (Qatar). Daar staat van 22 tot 25 maart de World Cup Toestelturnen op de planning.

Onze Lord of the Rings, Dennis Goossens, bewees vorige zomer in Rio wat hij waard is. Na een straffe kwalificatie mocht hij als eerste Belgische gymnast ooit een Toestelfinale turnen op de Spelen. Daar werd hij knap 8e! Na de Spelen focuste Dennis zich dan ook volop op zijn favoriete toestel: de ringen. Hij legt de klemtoon op het optimaliseren van zijn huidige oefening en het verhogen van de moeilijkheid. Wij zijn alvast benieuwd!

We zien Dennis aan het werk aan de ringen op:

  • 22/3 om 16.39 uur: Kwalificatie Ringen (Belgische tijd)
  • 24/3 16.50 - 17.20 uur: Finale Ringen (na selectie - Belgische tijd)

Maxime Gentges treedt ook aan op deze World Cup. Hij komt vandaag ook nog in actie op de Team Challenge in Stuttgart. Maxime werd in 2016 4e op het Belgisch Kampioenschap en heeft al heel wat internationale ervaring. Hij zal aantreden op alle zes de toestellen. Zijn kwalificaties gaan door op 22 en 23 maart om 14.30 uur (Belgische tijd). De finales staan gepland op 24 en 25 maart om 14.30 uur (Belgische tijd).

(Maxime aan het werk op het Test Event in Rio)

Veel succes Boys!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen