Derwael en Brassart in actie in Gent

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 5 juli 2024   ‐   Tweet

#wearegym

Nina Derwael (TK Sta Paraat Hasselt) - Foto Griet Gillisjans

Laatste voorbereidingen richting Parijs

Nina Derwael (TK Sta Paraat Hasselt), Maellyse Brassart (Gym Passion Herseaux) en Erika Pinxten een laatste keer LIVE aan het werk zien voor de afreis naar de Olympische Spelen? Dat kan op zaterdag 20 juli in de Topgymnastiekhal in Gent.

Binnenkort is het weer zover, het grootste sportevent ter wereld, de Olympische Spelen in Parijs. Van 27 juli tot 5 augustus zien we er 5 Belgische gymnasten individueel in actie. Ze zijn volop in voorbereiding om hun ambities waar te maken. Kom jij voor onze Belgische dames supporteren in Gent tijdens hun laatste voorbereidingen?

Bij de dames zijn het Nina Derwael (TK Sta Paraat Hasselt) en Maellyse Brassart (Gym Passion Herseaux) die de Belgische driekleur zullen verdedigen. Daarnaast vervoegt Erika Pinxten (TK Sta Paraat Hasselt) op basis van haar prestaties op het WK Turnen in 2023 als eerste reserve gymnast onze Belgische dames in hun voorbereiding. Op het programma van onze dames staat nog een laatste test open voor het publiek, dit op zaterdag 20 juli.

Let op: om de gymnasten zich in de beste omstandigheden te laten voorbereiden, wordt er na de test geen handtekeningensessie voorzien. 

Programma test Gent

  • 20.07: 20:00 - 21:30
  • Topsporthal Vlaanderen
  • Gratis toegang

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen