Dit zijn de nieuwe Belgische kampioenen Dubbele Minitrampoline

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 27 mei 2019   ‐   Tweet

#wearetrampoline

Belgisch kampioenen Wannes Geens & Nell Caers - Foto Marjan De Muyer

Dit weekend gingen de laatste Vlaamse wedstrijden van het seizoen door. Onze trampolinegymnasten gaven nog een allerlaatste keer het beste van zichzelf op het BK Dubbele Minitrampoline.

De gymnasten in het B- en A-niveau sprongen dit weekend om de Belgische titels in Zonhoven. Het werd een spannende wedstrijd!

In het hoogste niveau wist Wannes Geens (Sterk en Lenig Drongen) de Belgische titel binnen te halen met 140.000 punten. Hij haalde ook de selectienorm voor het wereldkampioenschap in Tokio! Als hij dit niveau kan aanhouden in het najaar, zien we hem in actie in het 'land van de rijzende zon'. Het zilver ging naar Sebastian Raschke (Turnkring Ten Gaerde) en het brons was voor Vlaams kampioen Jelle Massart (Aktiva Berendrecht).

(Podium jongens seniores - Foto Marjan De Muyer)

Bij de meisjes was het Nell Caers (Corpus Sanum Herentals) die het eremetaal in handen mocht nemen met 127.200 punten. Vlaams kampioene Margot Decock (Turnkring Ten Gaerde) mag de titel van Vice-Belgisch kampioen achter haar naam schrijven en het brons was voor Yoni Verdonck (Corpus Sanum Herentals).

Ook in het B-niveau en in de jongere leeftijdscategorieën zagen we gymnasten in actie.

Naast de wedstrijd in de discipline Trampoline kwamen ook nog enkele tumblers in actie op de Team Cup Tumbling. Alle resultaten kan je hier terugvinden.

Volgend weekend zien we de gymnasten Acro, TTj, TTm en Ritmiek nog in actie op het BK in Libramont. Veel succes met de laatste voorbereidingen!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen