Do you Judge@Home?

Els Coppieters   ‐  Vrijdag 8 sep 2017   ‐   Tweet

#wearejuryHet online leerplatform Judge@Home staat online, doe jij ook mee?

Jurylid word je niet zomaar. Het vraagt inzet van de kandidaten om te studeren, oefenen, examens afleggen... Om het theoretisch onderdeel leuker te maken én om de mensen de kans te geven om dit op eigen tempo te verwerken, ontwikkelde Gymfed JUDGE@HOME.

Judge@Home is een online-tool die op maat gemaakt is van (kandidaat)juryleden. Na of tijdens het studeren van de reglementen en programma's kan je op een leuke manier testen of je alles onder de knie hebt. In quiz-vorm krijg je vragen in functie van de jurycursus die je wil volgen. Je kan zoveel oefenen als je wil - waar en wanneer het voor jou het best past.

Denk je dat je er klaar voor bent, zet je aan je bureau of op een comfortabele stoel en maak het theoretisch examen online. Geslaagd? Super dan kan je naar de praktijkcursus waar ervaren docenten jou de kneepjes van het juryvak leren. Niet geslaagd? Geen probleem, oefen nog even en probeer het dan opnieuw (je hebt in totaal maximum 3 kansen). We raden iedereen aan om te oefenen en/of examen af te leggen alvorens ze naar de praktijkcursus komen. Zo zullen ze het jureren sneller en vlotter in de vingers krijgen. Heb je nog geen tijd gehad, leg dan zeker het examen via Judge@Home af vóor je deelneemt aan het praktijkexamen!

Judge@Home is momenteel beschikbaar voor de wedstrijddisciplines Acro, Dubbele Minitrampoline, Demo, Rope Skipping, Trampoline, Tumbling en Toestelturnen meisjes.De andere disciplines (TTj, Dans en Ritmiek) worden zo snel mogelijk aangevuld.

Voor de recrea-juryleden Toestelturnen en Rope Skipping bestaat er ook een leer- en oefenmodule. Deze juryleden dienen geen examen af te leggen, maar kunnen - als ze voldoende oefenen - thuis hun jurybrevet Recrea TT of Recrea Rope Skipping behalen of reactiveren. Opgelet! Voor recrea toestelturnen is dit enkel voor juryleden die ooit al een jurybrevet recrea TT behaald hebben. Nieuwe juryleden dienen een jurycursus te volgen.

Waar vind je Judge@Home?

Op de Gymfed-site (ingelogd) vind je in de linkerkolom - onder de rubriek 'tools' - de rechtstreekse link naar Judge@Home. Via deze weg heb je toegang tot de disciplines die voor jou relevant zijn. Opgelet: schrijf je in voor een jurycursus, zodat het programma weet in welke discipline je wil oefenen en/of examen afleggen. In de bevestigingsmail van je inschrijving staat ook vermeld welke documenten je moet kennen om met glans te slagen voor het examen.

Maar ook voor de huidige juryleden met een actief jurybrevet hebben toegang tot Judge@Home. Zij kunnen deze online tool/spelvorm gebruiken om de reglementen op te frissen en zich voor te bereiden op het wedstrijdseizoen.


Veel plezier en succes ermee!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen