Doe mee aan onze allernieuwste Challenge: De Outdoor Gymfed Cup

Eva Vandemeulebroecke   ‐  Maandag 26 apr 2021   ‐   Tweet

#wearegym

Voor alle Gymfed-leden vanaf 13 jaar!

Vanaf 3 mei staat er een nieuwe Challenge op het programma: De Outdoor Gymfed Cup. Deze 3 weken durende challenge staat open voor alle Gymfed-leden vanaf 13 jaar waarbij de deelnemers zo snel mogelijk en individueel een compacte 8-kamp afleggen. De bedoeling is om een zo laag mogelijke eindtijd neer te zetten. Klaar voor de uitdaging?

Naar aanleiding van de Container Cup op play 4 waar onze Topsporter Toestelturnen Luka Van den Keybus (Gymteam Sint-Niklaas) het record Monkey bars verpulverde en een zeer goede tijd neerzette overall houden wij onze eigen Outdoor Gymfed Cup, gebaseerd op het gekende CC concept! 

De Outdoor Gymfed Cup

Er dienen in totaal 8 proeven te worden afgelegd. Iedereen kan de proeven zelfstandig of tijdens een outdoor-training afleggen en dit vanaf maandag 3 mei 2021 t.e.m. zondag 23 mei 2021.

> Let wel: alle 8 proeven dienen in één training te worden afgewerkt!


De scores van alle deelnemers worden nauwgezet bijgehouden in een klassement. De 2 beste atleten per categorie worden vervolgens uitgenodigd voor de Grote Finale van de Outdoor Gymfed Cup op zaterdag 29 mei 2021 in de Blaarmeersen te Gent! De finale zal vanaf 12 juni te bekijken zijn via een link op onze Eventpagina.


Naast het gewone klassement zal ook een Clubklassement beschikbaar zijn:

  • Meeste deelnemers per club
  • Top 10 per club (over alle categorieën heen): de 10 deelnemers met de beste eindscore van de club
Motiveer dus alvast zoveel mogelijk leden binnen jouw club om deel te nemen!

    Reacties op dit bericht

    Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen