Drie gymnasten strijden mee in nieuw seizoen van de Container Cup

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 26 mrt 2021   ‐   Tweet

#containercup

Op zondagavond 4 april start het nieuwe seizoen van de Container Cup. Vijf weken lang strijden sporters uit alle mogelijke takken tegen elkaar in de gekende zeven proeven. Ook drie gymnasten nemen het op in die bikkelharde competitie.

De zeven proeven van De Container Cup blijven ook in het tweede seizoen ongewijzigd: 1500 meter lopen, zo veel mogelijk monkey bars klimmen, zo ver mogelijk golfen, 1000 meter roeien, vijf keer schieten, zo veel mogelijk kilo’s op de bench press duwen, 3000 meter fietsen.

Het tweede seizoen wordt al op zondagavond 4 april om 21.15 uur op play4 op gang getrapt met een special. Onze Special Olympics-atleet ­Quinten Bruyninckx neemt het op tegen Special Olympics-atleet Gilles Dupont (basketbal). Benieuwd wie de beste sporter van hen twee is!

(Foto Quinten Bruyninckx)

Naast G-gymmer Quinten komen ook nog twee gymnasten Toestelturnen jongens van Team BELGYM in actie! Luka Van den Keybus (Gymteam Sint-Niklaas) en Bram Vanmullem (Olympia Houthalen).

Luka Van den Keybus (23 jaar) is momenteel in volle voorbereiding voor het aankomende Europees kampioenschap eind april. We zijn benieuwd naar Luka's sportprestaties in de Container Cup! Spannend!

En ook aanstormend talent Bram Vanmullem (17 jaar) waagt zijn kans in de container. Hij doet mee aan De Container Cup voor beloften. Bram kan je zien op Play Sports eind april.

(Foto Bram Vanmullem)

De Container Cup

  • Vanaf 4 april
  • Van maandag tot donderdag
  • om 19.50 uur op Play4
  • om 20u40 op Play Sports Open gratis voor alle Telenet TV-klanten op kanaal 11

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen