BRONS voor Mattis Bouchet in rekfinale EYOF!

Elien Van Deynse   ‐  Zaterdag 29 jul 2017   ‐   Tweet

#eyofgyor20172 bronzen medailles op EYOF

In Gyor (HUN) gaan vandaag, zaterdag 29 juli, de overige toestelfinales door op het European Youth Olympic Festival. Gisteren kaapte Ward Claeys de bronzen medaille weg aan het paard met bogen, vandaag is het de beurt aan Mattis Bouchet om te tonen wat hij waard is!

De toestelfinales zijn verspreid over twee dagen. Gisteren, vrijdag 28 juli, werden de toestelfinales aan Grond, Paard met bogen en Ringen reeds geturnd. Ward Claeys straalde op het podium met zijn bronzen medaille (12.466 punten) aan het paard met bogen.

Vandaag, zaterdag 29 juli, staan de overige drie toestelfinales aan sprong, herenbrug en het rek op de planning. Mattis Bouchet wist zich als 4de te kwalificeren voor de toestelfinale aan het Rek! Op donderdag 27 juli zagen we Mattis in actie in de allroundfinale.

Mattis start als laatste aan het toestel. Hij turnt een knappe oefening en krijgt een uitvoeringsscore van maar liefst 9,033 punten! Met een totaalscore van 13,133 punten springt hij naar de 3de plaats, goed voor BRONS! De Rus KARTSEV Aleksandr neemt het goud in beslag, het zilver gaat naar MOZZATO Nicolo (ITA).


Proficiat Mattis!


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen