Een initiatorcursus in jouw club in 2020?

Els Coppieters   ‐  Dinsdag 30 apr 2019   ‐   Tweet

#vtsgym

Stel je nu kandidaat!

We starten nu reeds met de voorbereidingen om de planning op te maken van alle Initiatorcursussen in 2020. Wil jij als club ook een organisatie in jouw accommodatie en zo de trainers uit je eigen club en omgeving de kans geven zich dicht bij huis op te leiden?

De initiatorcursus Algemene Gymnastiek is dé basisopleiding voor trainers die actief zijn op recreatief en/of precompetitief niveau. De Vlaamse Trainersschool/Sport Vlaanderen en de Gymnastiekfederatie organiseren jaarlijks tal van cursussen verspreid over heel Vlaanderen.

In 2019 plannen we Initiator-cursussen in de disciplines Gymnastiek, Rope Skipping, Kleutergym en Parkour & Freerunning.

Wil je graag één van bovenstaande opleidingen in jouw club laten doorgaan? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen! Een ideale kans voor lesgevers uit jouw club en regio om deze cursus dicht bij huis te volgen.

Clubs die interesse hebben, kunnen de kandidatuur invullen en terugbezorgen aan opleiding@gymfed.be, ten laatste op 31 mei 2019. Neem zeker ook het infodocument door, zodat jullie op de hoogte zijn van wat deze organisatie juist inhoudt voor de club.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen