Entreetest Toestelturnen meisjes

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 20 mrt 2017   ‐   Tweet

#wearettm

Op zaterdag 18 maart ging in de Topsporthal te Gent de entreetest voor de meisjes Toestelturnen door. Het werd een drukke maar vooral leuke dag!

Afgelopen zaterdag hebben 225 meisjes uit 47 clubs deelgenomen aan de entreetest Toestelturnen Meisjes. Een groot succes met zo’n 65-tal meisjes meer dan vorig seizoen. Deze scoutingsactiviteit werd mogelijk gemaakt met de hulp van 31 trainers, waaronder onze regioclubtrainers, clubtrainers én kandidaat instructeurs B. De meisjes die deelnamen aan de test zijn 8 of 9 jaar oud (geboortejaar 2008-2009).


Alle gymnasten hebben hun allerbeste beentje voorgezet bij de verschillende testen en kregen aan het einde van de dag een leuk bekertje en brevetje mee naar huis. Proficiat aan alle gymnastjes, jullie hebben dat supergoed gedaan!!!

Alle resultaten worden nu verwerkt, waarna bepaald wordt welke meisjes volgend jaar verder zullen opgevolgd worden via de controletrainingen TTm. De resultaten van de testen zullen bezorgd worden aan de respectievelijke trainer van elke gymnast.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen