Festivals zomer 2020

Sarah Vankerckhoven   ‐  Vrijdag 5 jul 2019   ‐   Tweet

#wearegym

Eurogym - European Gym For Life

De zomer is nog maar goed en wel gestart of we kijken al uit naar de volgende. In juli 2020 staan twee toffe events op de planning in IJsland, European Gym For Life & Eurogym!

European Gym For Life

Op zaterdag 11 juli 2020 vindt in Reykjavik (ISL) voor de 2de maal de European Gym for Life Challenge plaats. Een unieke ervaring voor demogroepen vanaf 12 jaar. Elk demonummer wordt beoordeeld door een panel van internationale experts. De beoordeling gebeurt op basis van de volgende criteria:

  • Entertainment waarde en 'Overall impression'
  • Originaliteit en innovatie
  • Kwaliteit, techniek en veiligheid
  • Variatie en diversiteit

EuroGym 2020

Volgend op de EGFL vindt, eveneens in de Ijslandse hoofdstad, van 12 tot 16 juli 2020 de 12de editie van het gymfestival EUROGYM plaats. Het event wordt georganiseerd door de Ijslandse federatie, in samenwerking met de stad Reykjavik.

Eurogym is het grootste Europese gymnastiekfestival voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Het wordt tweejaarlijks georganiseerd, telkens in een ander land. De deelnemers krijgen de kans om op unieke locaties in de gaststad op te treden en jongeren uit alle hoeken van Europa te ontmoeten. Eurogym staat voor een combinatie van demo's workshops, ontspanning en plezier voor elke gymnast, danser of sporter!

Krijg je zin om deel te nemen aan 1 of beide festivals? Lees dan de infodocumenten (linkerkolom) waarin je alle informatie in een notendop terug vindt. We hopen dat jullie er bij zullen zijn om er in de zomer van 2020 spetterende festivals van te maken, inschrijven kan nog tot 1 november 2019!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen