Festivals Zomer 2022

Eva Vynckier   ‐  Dinsdag 7 sep 2021   ‐   Tweet

#eurogym2022#wearegym

Eurogym - European Gym for Life Challenge

De zomermaanden zijn nog maar net achter de rug of we kijken al uit naar volgende zomer. In juli 2022 staan twee toffe events op de planning in Zwitserland, European Gym For Life & Eurogym!

European Gym For Life

Op zaterdag 9 juli 2022 vindt in Neuchâtel (SUI) voor de 3de maal de European Gym for Life Challenge plaats. Een unieke ervaring voor demogroepen vanaf 12 jaar. Elk demonummer wordt beoordeeld door een panel van internationale experts. De beoordeling gebeurt op basis van de volgende criteria:

  • Entertainment waarde en 'Overall impression'
  • Originaliteit en innovatie
  • Kwaliteit, techniek en veiligheid
  • Variatie en diversiteit

EuroGym 2022

Volgend op de EGFL vindt, eveneens in Neuchâtel, van 10 tot 15 juli 2022 de 13de editie van het gymfestival EUROGYM plaats. Het event wordt georganiseerd door de Zwitserse federatie, in samenwerking met de stad Neuchâtel.

Eurogym is het grootste Europese gymnastiekfestival voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Het wordt tweejaarlijks georganiseerd, telkens in een ander land. De deelnemers krijgen de kans om op unieke locaties in de gaststad op te treden en jongeren uit alle hoeken van Europa te ontmoeten. Eurogym staat voor een combinatie van demo's workshops, ontspanning en plezier voor elke gymnast, danser of sporter! 


Krijg je zin om deel te nemen aan 1 of beide festivals? Super! Stuur dan snel een mailtje naar evavynckier@gymfed.be.
Voor meer gedetailleerde informatie, zie bijlage.