Finale voor het jongensduo Trampoline synchroon op het EK in Baku

Sarah Leunens   ‐  Zaterdag 14 apr 2018   ‐   Tweet

#wearetumbling#wearetrampoline

Tijdens de 3de dag van het Europees kampioenschap TU TRA DMT stonden de kwalificaties Trampoline synchroon voor juniores en seniores op het programma. Zowel een Belgisch junior meisjes- als jongens duo kwamen vandaag in actie, waarbij de jongens een plaats voor de finale van morgen in de wacht sleepten!

Günay Kusdemir (Rust Roest Brugge) en Darwin Billet (Lenig & Vlug Beveren-Leie) spanden zich vandaag samen in tijdens het synchroonspringen. Hun 2 routines verliepen vlot en leverden hen een knappe score op van 80.100 waarmee ze de 5e plaats wegkaapten. Wat wil zeggen dat we hen morgen terug zien in de finale! Proficiat!

Het meisjesduo dat bestaat uit Femke Van Heuverswyn (Lenig & Vlug Beveren-Leie) en Hanna De Smet (Lenig & Vlug Beveren-Leie) sprongen samen 75.450 punten bij elkaar, wat hen de 11de plaats in het klassement opleverde. Jammer genoeg was dit niet voldoende om deel te nemen aan de finale zondag.

Morgen is het dè grote dag, met finales voor zowel de juniores als seniores! We duimen alvast voor onze seniors Tachina Peeters (Gymplus - Tumbling), Wannes Geens (Sterk en Lenig Drongen) en Anna Hulsens (Turnkring Altis Hulshout), junior Anna Buyens (Gympuls Essen) en het junior jongensteam Trampoline synchroon.

Veel succes!

Zondag 15/4

  • 10u30: finale Synchroon (Günay Kusdemir en Darwin Billet)
  • 11u20: finale jun TU (Anna Buyens)
  • 13u30: finale Sen Vrouwen DMT (Anna Hulsens)
  • 14u50: finale Sen Vrouwen TU (Tachina Peeters) & finale Sen Mannen DMT (Wannes Geens)

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen