Flanders International Team Challenge 2019

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 1 feb 2019   ‐   Tweet

#fitchallenge2019

Derde editie FIT-Challenge in België

Op 8 en 9 juni gaat voor de derde keer in België de Flanders International Team Challenge door. De beste teams toestelturnen meisjes zakken af naar België om er het beste van zichzelf te geven.

In aanloop van het wereldkampioenschap in oktober 2019 en de Olympische Spelen in 2020 staat in juni de FIT-Challenge gepland. De ideale voorbereidingswedstrijd voor de meisjes van Team BELGYM en natuurlijk ook voor de teams uit andere landen.

Het concept blijft hetzelfde als in 2017. Tijdens de kwalificaties op zaterdag 8 juni kunnen de juniores en seniores zich kwalificeren voor de teamfinale op zondag. De jongerencompetitie gaat ook door op zondag 9 juni.

Wil je dit event graag achter de schermen meemaken? Je handen uit de mouwen steken en je internationale idolen van dichtbij aanschouwen? Geef je hier dan op als vrijwilliger! Het wordt gegarandeerd een unieke ervaring!


Tickets voor de Flanders International Team Challengekan je vanaf nu online aanschaffen! > Opgelet! Tickets in voorverkoop zijn goedkoper dan aan de kassa!


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen